Πως γεννήθηκαν τα Snailtrailers

Τρεις φίλοι, o τουριστικός πράκτορας, o ναυπηγός και o έμπορος, βρεθήκαμε ένα κρύο βράδυ του χειμώνα στο σπίτι του δεύτερου. Συζητήσαμε πολλά, αλλά μία ιδέα του τουριστικού πράκτορα έγινε πολύ γρήγορα το κυρίαρχο θέμα συζήτησης.

Αποφασίσαμε να την υλοποιήσουμε προσφέροντας ο καθένας από εμάς γνώσεις, χρήμα και τεχνική υπόσταση. Από την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε από μία λευκή κόλλα χαρτί δημιουργώντας ένα βασικό προσχέδιο.
Σκοπός μας να προσφέρουμε ένα πρωτοποριακό teardop στις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η ιδέα ότι μια οικονομική κρίση μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία μπορεί να φαίνεται παράξενη αλλά είναι αληθινή. Τώρα είναι η ώρα να γίνει η Ελλάδα πιο τολμηρή. Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις είναι ζωτικής σημασίας.

Ήρθε η ώρα οι Έλληνες επιχειρηματίες να ανέβουν στο προσκήνιο και να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε πραγματικότητα.
Να πιστέψουμε σε ένα όνειρο και να αγκαλιάσουμε τα ρίσκα του.

Πως η ιδέα πήρε σάρκα και οστά

Βασιστήκαμε στην τεχνική κατάρτιση και την αρτιότητα του ναυπηγού, που έχει αποδειχθεί στο παρελθόν από τις κατασκευές που έχει προσφέρει στο δικό του χώρο. Με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι ξεκίνησε να φτιάχνει το καλούπι με τους συνεργάτες του: Τον αδελφό και τον υπάλληλό του (δύο άξιοι και τέλειοι τεχνίτες με αστείρευτο χιούμορ και τεχνική). Ολοκληρώθηκε εντός τριών μηνών. Έχοντας πλέον το καλούπι, η πρώτη κυψέλη ολοκληρώθηκε μέσα σε τρείς μέρες.

Ο τουριστικός πράκτορας ασχολήθηκε με το τρέιλερ - άξονες - τροχούς και την ανάρτηση. Δόξα το Θεό μετά από αρκετά λάθη καταφέραμε να το τελειοποιήσουμε και να βάλουμε πάνω την πρώτη κυψέλη. Ηταν σαν το ωραιότερο θηλυκό του κόσμου με τις καμπύλες της, τη γυαλάδα της, τη σκληρότητά της, την ομορφιά της. Κατόπιν αρχίσαμε να προσθέτουμε όλα τα κομμάτια που είχαμε ήδη βρει από την παγκόσμια αγορά ψάχνοντας εδώ και μήνες και των οποίων η υποδομή ήταν προσαρμοσμένη στην κυψέλη.

Για ποιούς λόγους ξεχωρίζει το Snailtrailers

Τελειώνοντας και ολοκληρώνοντας το πρώτο μας κατασκεύασμα μετά από πολλές διαμάχες και διαφορές απόψεων που άλλοτε είχε δίκιο ο ένας και άλλοτε ο άλλος, καταφέραμε και κατασκευάσαμε το κομψότερο, ομορφότερο, ελαφρύτερο teardrop στον κόσμο. Είμαστε πολύ περήφανοι διότι φτιάξαμε ένα αντικείμενο με τις καλύτερες προδιαγραφές που θα μπορούσε να γίνει.

Μελετώντας επί μήνες όλα τα παρόμοια αντικείμενα που έχουν κατασκευαστεί από το 1937 έως και χθες, δημιουργήσαμε μια συμπαγή κατασκευή σε ένα κομμάτι, ελαφρότερη από όλα τα υπαρκτά, πιο εύχρηστη, πιο στεγανή πιο μονωμένη και σε συνάρτηση τιμής από όλες τις υπάρχουσες.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε δικό σας το Snailtrailers;
Θέλετε να προτείνεται τρόπους συνεργασίας μαζί μας;

Μιλήστε μας